Misiunea, viziunea si valorile SC Coremi SA Pitesti

Credem cu tarie in lucrul de calitate si crearea de valoare

Misiunea

Misiunea Coremi SA Pitesti este de a furniza solutii tehnice de calitate, in buna traditie a constructorilor romani, adaugand plus-valoare lucrarilor executate si reafirmand astfel cultura valorii pe piata de profil din Romania.

Viziune

Coremi SA Pitesti isi propune ca in urmatorii ani sa devina unul din principalii jucatori pe piata constructiilor, precum si sa isi extinda activitatile pe piata internationala .

Valori

Credem cu tarie ca oamenii sunt cea mai importanta resursa de care dispune o firma, indiferent de domeniul de activitate, de aceea investim in permanenta in pregatirea personalului, asigurandu-ne ca dispunem de echipe pregatite, rutinate, gata sa faca fata oricarui proiect.

Consideram ca o comunicare buna cu partenerii, precum si repectarea cu strictete a promisiunilor asumate constituie cheia succesului in afaceri.

De asemenea, asigurarea calitatii lucrarilor prin implementarea standardelor impuse la nivel mondial, precum si educarea personalului in cultura valorii, constituie o garantie pentru continuitate si pentru viitor.